Travna ruša Vilar

O podjetju Vilar d.o.o.

Naše podjetje Vilar d.o.o. že desetletje prideluje travno rušo. Pridelamo več kot polovico slovenske proizvodnje (100.000 m2/letno). Travno rušo prodajamo vrtnarjem, nogometnim igriščem, golf igrišem, doma in v tujino. 

Na večjih objektih dela izvedemo v celoti s pripravo terena, polaganjem in začetnim vzdrževanjem travne ruše. Nudimo tudi: svetovanje, potrebna gnojila, zaščitna sredstva in izvedbo zahtevnejših vzdrževalnih del ter sanacije trate na vtovih in igriščih. Poleg tega izvajamo zaključna dela pri izgradnji in sanaciji golf igrišč. Posejali smo vsa nova golf igrišča v Sloveniji, delali smo tudi na Hrvaškem v Bosni in Srbiji. 

Z našo travno rušo so vrtnarji zatravili večino novoizgrajenih kopališč po Sloveniji, nekaj večjih pa smo v celoti izvedli sami: Terme Snovik, Šern, Portorož in največje do sedaj Terme 3000 Moravci, kjer smo v parih dneh položili 4500 m2 travne ruše in po petih dneh so kopališče že odprli.

Izvajali smo tudi hitre zatravitve na prtokolarnem objektu na Brdu in drugje po Sloveniji, zelenico med cestama skozi Portorož, okoli klubske hiše golf igrišča Arboretum v Moravcih, na Otočcu in Mokricah in v treh dneh smo položili travno rušo na celotno nogometno igrišče v Domžalah 8000m2. Poseben primer je tudi Pivovarna Union, kjer smo izvedli zatravitev in potem zaradi slabih pogojev: nagib, senca, reflektorji niso našli vzdrževalca trate. Prevzeli smo vzdrževanje in po sedmih letih lahko trdimo da je zelenica še vedno vzorna.

Kontaktirajte nas

Imate vprašanje oziroma bi želeli ponudbo, prilagojeno vaših željam?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali!

KONTAKT »